Turizmus

A Turisztikai Iroda a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. szálláshelyeit, turisztikai szolgáltatásait kínálja a természetes környezetet kedvelő érdeklődőknek, turistáknak. A Balatontól a Dráváig erdei környezetben hotel, vadászház, vadászlak és erdei iskolai szállás várja a kikapcsolódni vágyókat. A somogyi szálláshelyek kisebb és nagyobb létszámú céges és családi rendezvények, fogadások, konferenciák lebonyolítására is alkalmasak. A szobák minősége az igényes hotel és vadászszobáktól a szerény otthonos, valamint az erdei iskola esetében igényes emeletes ágyas megoldásig terjed. A vendégek kikapcsolódását közösségi helyiségek - konferencia terem, tárgyaló, étterem, étkező, szivar- és kártyaszoba, szauna, masszázs - is szolgálják szálláshelyenként eltérően. A házak konyhái ízes somogyi és speciális vadételeket kínálnak a vendégek igénye szerint.

A szálláshelyek környékén parkerdők, arborétumok, tanösvények, tornapályák, kijelölt túraútvonalak gyalogos- és kerékpáros túrákra csábítják a turistákat.Arborétumok (Deseda, Ágneslak) segítségével a nagyközönség számára bemutatható hazánk őshonos fafajai és a termőhelyi lehetőségek figyelembevételével egyéb világrészek fás és lágyszárú növényei. A változatos természeti tájakon túrázók pihenőhelyek mellett kiváló vízminőségű forrásokat találhatnak.
Partnerekkel együttműködve programot kínálunk mind a kulturális, mind az öko- és aktív turizmus iránt érdeklődőknek. A SEFAG Turisztikai Iroda szálláshely értékesítési, erdei iskolai tevékenységével, program- és rendezvényszervezésével komplex turisztikai terméket kínál a Somogy megyébe érkező látogatóknak.

 

SEFAG Zrt.

Vadgazdálkodási és Turisztikai Osztály

7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 21.
Tel: +36 82/505-170, 82/505-157
Fax: +36 82/505-133
Email: turizmus@sefag.hu
Web: www.somogyiszallas.huwww.somogyiturizmus.hu

 

Tekintse meg Vadászházainkat!