Rólunk

A SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. az ország legnagyobb vadgazdálkodójaként több mint 103.000 hektár vadászterületen végez vadászati- és vadgazdálkodási tevékenységet.

Nyolc különálló vadászterületünkön minden hazánkban élő nagyvadfaj megtalálható és vadászható.

A társaság kezelésében lévő állomány minőségét fémjelzi, hogy a vadászterületek különleges rendeltetésűvé nyilvánítottak, gímszarvas-állományunk kiemelkedő genetikai értéket képvisel. Éves nagyvad-hasznosítási kötelezettségeink komoly és egyben felelősségteles feladatot rónak ránk.

Az állomány minősége kiemelkedő. Az elmúlt évtizedekben számos kapitális, 12 kilogramm feletti trófeatömegű gímbika került terítékre területeinken, köztük a világranglista 9. és 10. helyén tartózkodó gímbikák is. A SEFAG Zrt. kezeli az ország egyik legnagyobb dámállományát, amelyből manapság már 5 kilogramm feletti agancsú bikák is terítékre kerülnek. A vaddisznó mennyiségéből fakadóan jelent nagy jelentőséget a társaság gazdálkodásában. Évi 2.800-3.500 egyedet számláló terítéke – amelynek mintegy negyede vadaskertben kerül elejtésre - meghatározó jelentőséggel bír. Az őz, valamint a muflon mennyiségi és minőségi mutatóit tekintve kisebb jelentőséggel bírnak.

 Vendégeink részére lehetőség nyílik egyéni, fogatos, illetve több napos, akár szabad területi, akár kerti társas vadászatokon való részvételre, vagy ezek kombinációjára. A nyolc vadászterületen 11 vadászházzal és 5 vadászkerttel rendelkezésre álló vadászati lehetőségek a legmagasabb igények kiszolgálását is lehetővé teszik.

Felkészült szakszemélyzetünk odaadó munkája, a területek és az ott élő állomány minősége mind garancia arra, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjon a SEFAG Zrt-nél töltött idő alatt!

 

                 

Bemutatkozás